Thursday, April 28, 2016

Eduskunnan kyselytunnilla pelkkää ryssäläistä paskaa: Veroparatiiseista turha puhua kun elintasopakolaisista vuositasolla jo nyt n. 2 miljardin kokonaismenot. Samoin ns käännetty todistustaakka antaa oikeusvaltiosta nurinkurisen kuvan

Veteraanipäivän jälkeen on jälleen televisioituna eduskunnan kyselytunti klo 16 alkaen

Kun ko TV1:n ko ohjelmaa katselee, niin:

Eduskunnan kyselytunnilla pelkkää ryssäläistä paskaa: Veroparatiiseista turha puhua kun elintasopakolaisista vuositasolla jo nyt n. 2 miljardin kokonaismenot. Samoin ns käännetty todistustaakka antaa oikeusvaltiosta nurinkurisen kuvan. Jos ja kun joku elää pihisti, eikä yksityishenkilöillä ole velvollisuutta säilytellä kuitteja hankinnoistaan, niin miten miten ja millä perusteilla nyt kumotaan ikiaikainen syyttömyysolettama noitakäräjien tapaiseksi leimaukseksi? Tarkoituksena lienee ja siltä vaikuttaa rapauttaa viimeinenkin moraalin ripe uskosta yhdenvertaisuuteen lain edessä? 

Mielivalta kasvaa samalla kun elintasopakoloisten elättämisvelvoitetta kasvatetaan riistäen alkuperäkansan säästöt, tulot ja tulevaisuus.

Rossatomin toimien kritiikki olematonta. Kyseistä Ryssän pesäkettä ei olisi pitänyt missään nimessä sallia Suomen maaperällä suomalaisten vahingoksi ja energiariippuvuuden kasvattamisena suhteessa nykyiseen alueriistäjäämme miehittäjä-Ryssään.

Seppo Lehto maahanmuuton, islamin ja miehittäjä-Ryssän toimien vastustaja

Free Ukraine, Georgia, Finland, Germany etc Russian parasite occupation


------------------------
http://mokutus-pahenee.blogspot.fi/
----------------------